Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Este randul vostru

Articol din categoria: Trends

Este randul vostru

V-am ascultat. Am stat cuminți în case, nu ne-am dus în vizită, am lucrat de acasă cât de mult s-a putut, nu ne-am dus la biserici, nu am ieșit în aer liber. Cu excepțiile de rigoare, am fost cu toții cuminți. Ne-am închis business-urile, școlile, grădinițele, birourile, am închis tot doar pentru a ne proteja. Am înțeles cu toții rolul nostru și am stat obedienți și potoliți. Am așteptat și așteptăm cuminți măsuri de salvare a economiei, a business-urilor noastre și ale partenerilor și clienților noștri. V-am acceptat derapajele politice și discursurile fanfaronade despre patriotism, naționalism, și alte ism-uri. V-am acceptat până și amenințările că dacă nu suntem cuminți nu primim liber la ieșit din casă pe 15 mai – deși tonul mesajului a fost ceva de genul „stăpânul glăsuiește, pendulimea execută”; ne pare rău, România nu mai este monarhie, ați avut grijă să ne goniți Regele de câteva ori și apoi să infiltrați Familia Regală cu dude ca să o faceți irelevantă.

Acum este rândul vostru să ascultați. Ne-am săturat. Nu de stat în casă, ci de voi. De impostori, îmbuibați, combinatori, incompetenți, șpăgari, indolenți, criminali, și alți nemernici pe care îi tolerați. Serios, ne-a ajuns. Ascultați vă rog, înainte să fie prea târziu.

Eliminați-i din rândul vostru pe cei de mai sus – îi știți bine cine sunt. Cârnații ăia care au reușit să carantineze spitale întregi înainte de a sosi bolnavii de COVID-19, deoarece nu au respectat niciun fel de măsuri de prevenție. Directori de spitale numiți pe criterii șpago-politice, lepre reciclate din PDSR – PDL – PSD – PNL, hahalere care în loc să stea cu brățări la mâini admirând becuri de celulă vin să ne vorbească la televizor despre responsabilitate. Nemernici care spun că achizițiile din această perioadă nu ar trebui monitorizate că se fac pe repede-înainte, cerșetori de indulgențe date în alb pentru ciordelile care le fac acum. Pseudo-specialiști parașutați în posturi cheie direct din sfincterele pe care le-au lins atâția ani cu limba șlefuită de atâtea degustări transpartinice. Zburați-i. Acum, cât mai avem o țară pe care o numim România.

Dați afară 50% din administrația publică! Da, aceasta este cifra reală – 50% out! La restul – profesioniști adevărați – măriți-le salariile și cu 100%! Digitalizați administrația publică – așa-i că se poate când sarcovelu’ abia așteaptă să vă penetreze buzele țuguiate? Așa-i că se poate ca toate cererile să fie prelucrate electronic? Ia uite că merge!

Analizați și reanalizați orice achiziție și implementare făcute în această perioadă. Aș începe cu drag cu IMM Invest, portalul „hack-uit” care a picat la câteva accesări concurente. Cum este posibil ca în țara cunoscută drept Silicon Valley-ul Europei un site destinat IMM-urilor să pice și să rămână picat o săptămână și ceva?

Săltați-i pe cei responsabili de focarele din spitale și din instituții de îngrijire a bătrânilor. Frumos, cu mascați, cu cătușe, cu tot show-ul, să înțeleagă toți politrucii că a sosit momentul retragerii. La primele lacrimi vărsate când o hahaleră de asta este urcată într-o dubă să vezi cum încep concediile medicale la restul hahalerelor!

Implicați-ne! Ne-am oferit de câteva ori serviciile PROFESIONISTE, PRO-BONO! Toți colegii din Romanian Business Leaders și Coaliția pentru Dezvoltarea României ne-am oferit! Hai, chemați-ne să ne facem treaba, PRO-BONO! Pe banii noștri și pe timpul nostru! Nici cafea nu trebuie să ne aduceți, ne-o facem noi! Promitem să lucrăm zi-noapte doar pentru a scoate economia României din rahat! Stăm ca proștii pe tușă și vedem decizii proaste după decizii tâmpite! Dacă luați măsuri nepopulare puteți DA VINA PE NOI! Da, suntem gata să fim și blamați de populație pentru măsurile ce acum trebuie luate!

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    E o luptă pentru supraviețuire. Selecția naturală își spune cuvântul. Pentru ei e o luptă de îmbogățire. Urăsc actorii, pentru că asta sunt, niște actori.

  2. #2 Comentariu nou

    Daca nici americanii nu s-au incumetat sa faca procese asemanatoare celor de la Nuremberg, atunci degeaba…

  3. #3 Comentariu nou

    is curios cui te adresezi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.