Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Termene ╚Öi condi╚Ťii

 1. PREZENTARE ╚śI DEFINI┼óII

 

Site-ul www.tudorblog.ro se afla ├«n folosin╚Ťa lui Tudor-Alexandru Galo╚Ö, persoan─â cu cet─â╚Ťenie rom├ón─â, denumit─â ├«n cele de urmeaz─â, ├«n mod generic de╚Ťin─âtorul site-ului.

Site-ului www.tudorblog.ro prezint─â opiniile de╚Ťin─âtorului site-ului ╚Öi activitatea derulat─â de acesta.

Urm─âtorii termeni vor fi defini╚Ťi dup─â cum urmeaz─â:

 • Utilizator ÔÇô orice persoan─â care acceseaz─â site-ul sau care se va putea ├«nregistra la un moment pe site, fiind interesat─â de activitatea tudorblog.ro , se aboneaz─â ├«n vederea primirii de inform─âri periodice sau se ├«nscrie ca participant la evenimente organizate de c─âtre de╚Ťin─âtorul site-ului ╚Öi care se oblig─â implicit s─â respectate prezentul set de reguli, fiind r─âspunz─âtor pentru ac╚Ťiunile sale pe site;
 • Serviciu ÔÇô furnizarea c─âtre utilizator a accesului la platforma prin intermediul c─âreia se poate abona ├«n vedere primirii de inform─âri periodice sau se poate ├«nscrie ca participant la evenimente organizate de c─âtre de╚Ťin─âtorul site-ului.

 

 1. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

 

Pentru accesarea site-ului, respectiv sec╚Ťiunile de prezentare, nu este necesar─â ├«nregistrarea utilizatorilor.

├Änregistrarea utilizatorului este obligatorie numai ├«n cazul ├«n care acesta se ├«nscrie pentru primirea periodic─â de nout─â╚Ťi sau pentru ├«nscrierea ├«n vederea particip─ârii la un eveniment organizat de c─âtre de╚Ťin─âtorul site-ului.

Pentru a beneficia de aceste servicii oferite de www.tudorblog.ro , v─â obliga╚Ťi ╚Öi garanta╚Ťi urm─âtoarele:

1) furniza╚Ťi date reale, exacte ┼či complete despre utilizator, astfel cum se solicit─â prin formularele de comentarii;

2) men╚Ťine╚Ťi sau actualiza╚Ťi datele de ├«nregistrare care au suferit modific─âri pentru ca acestea s─â fie conforme realit─â╚Ťii, exacte ╚Öi complete.

De╚Ťin─âtorul site-ului ├«╚Öi rezerv─â dreptul (nu ╚Öi obliga╚Ťia) de a verifica corectitudinea datelor de ├«nregistrare ale utilizatorilor. ├Än cazul ├«n care se constat─â c─â informa╚Ťiile puse la dispozi╚Ťie de utilizator sunt inexacte, de╚Ťin─âtorul site-ului ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a refuza utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum ╚Öi ├«nscrierea ╚Öi participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului ┼či a Serviciilor puse la dispozi╚Ťie, Utilizatorul garanteaz─â c─â ofer─â de╚Ťin─âtorului site-ului date corecte fiind unicul responsabil pentru informa╚Ťiile furnizate.

 

 1. OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 

Utilizarea site-ului este permis─â pentru utilizarea cu bun─â ÔÇô credin╚Ť─â, pentru ob╚Ťinerea de informa╚Ťii ╚Öi pentru folosirea serviciilor men╚Ťionate la art. 1 de mai sus.

Reprezent─ârile stilizate, crea╚Ťia grafic─â, logo-urile ╚Öi simbolurile asociate ╚Öi combina╚Ťii ale acestora cu oricare cuv├ónt sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio ÔÇô video, con╚Ťinutul folosite pe acest site, sunt proprietatea de╚Ťin─âtorului site-ului sau acesta a dob├óndit dreptul de a le utiliza. Fac excep╚Ťie informa╚Ťiile ╚Öi elementele grafice ├«nregistrate de utilizatori, precum ╚Öi semnele grafice apar╚Ťin├ónd altor entit─â╚Ťi.

Nici un utilizator al site-ului nu poate prelua con╚Ťinutul site-ului, nu poate interveni, modifica sau ╚Öterge con╚Ťinutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice ├«nc─âlcare a acestei reguli reprezint─â o ├«nc─âlcare a drepturilor de autor, de marc─â sau orice alt drept de proprietate intelectual─â.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, a materialelor existente efectuate în scopuri comerciale.

├Än cazul ├«n care ├«n cadrul site-ului exista sec╚Ťiuni in care utilizatorii pot insera comentarii ╚Öi pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectual─â, r─âspunderea privind con╚Ťinutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor ├«n cauz─â.

 

 1. MODIFICARILE SERVICIULUI

 

De╚Ťin─âtorul acestui site ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau ├«ntrerupe, temporar sau permanent func╚Ťionarea acestuia sau serviciile puse la dispozi╚Ťie (├«n totalitate sau numai ├«n parte). ├Än acest caz, de╚Ťin─âtorul nu este r─âspunz─âtor pentru orice modificare, suspendare sau ├«ntrerupere a accesului la site ╚Öi la serviciile disponibile prin intermediul acestuia.

 

 1. R─éSPUNDERE

 

Utilizatorul declar─â ├«n mod expres c─â accept─â urm─âtoarele condi╚Ťii:

 1. Utilizarea serviciilor puse la dispozi╚Ťie pe site se face pe propria sa r─âspundere.
 2. De╚Ťin─âtorul site-ului nu ofer─â nici o garan╚Ťie c─â:
 • serviciile ├«mplinesc toate cerin╚Ťele utilizatorilor;
 • serviciile vor fi ne├«ntrerupte, la timp, sigure sau f─âr─â erori;
 • erorile de program vor fi corectate.

 

 1. LIMITELE R─éSPUNDERII

 

Utilizatorul acceptă în mod expres că administratorii site-ului nu vor fi răspunzători pentru nici un fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utiliz─ârii serviciilor www.tudorblog.ro ;

– ┬áacces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declara╚Ťii sau ac╚Ťiuni ale unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi asupra site-ului;

– orice alt─â problem─â legat─â de serviciile site-ului.

 

 1. NOTIFIC─éRI ┼×I COMUNIC─éRI

 

De╚Ťin─âtorii site-ului pot transmite notific─âri privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afi╚Öarea de ├«n╚Ötiin╚Ť─âri c─âtre utilizatori ├«n mod general, pe site.

 

 1. FORŢA MAJORĂ

 

De╚Ťin─âtorul www.tudorblog.ro nu este obligat a se conforma obliga╚Ťiilor prev─âzute ├«n Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate ├«n afara controlului s─âu, incluz├ónd dar nelimit├óndu-se la evenimente fortuite, condi╚Ťii meteorologice nefavorabile, alte ac╚Ťiuni sau inac╚Ťiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

 

 1. LEGEA APLICABIL─é

 

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul accept─â ca acest contract ╚Öi orice disput─â legat─â de el sunt guvernate ┼či interpretate ├«n concordan╚Ť─â cu legile rom├óne, iar Utilizatorul admite s─â se supun─â jurisdic╚Ťiei exclusive a instan╚Ťelor judec─âtore╚Öti rom├óne competente.

www.tudorblog.ro nu ofer─â garan╚Ťia c─â con╚Ťinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectual─â) altor tari in afara Rom├óniei. Dac─â Utilizatorul acceseaz─â acest site din afara Rom├óniei, o face pe riscul s─âu ╚Öi este singur responsabil de respectarea legilor ╚Ť─ârii ├«n care se afl─â.

 

 1. CLAUZE FINALE

 

Termenii de fa╚Ť─â reglementeaz─â accesul utilizatorilor pe site-ul www.tudorblog.ro. ├Än cazul ├«n care, ulterior lans─ârii site-ului, vor fi implementate servicii suplimentare puse la dispozi╚Ťie pe site, aceste servicii vor fi supuse acelora╚Öi reguli ╚Öi condi╚Ťii cuprinse ├«n prezentele clauze, ├«n cazul ├«n care acestea nu vor beneficia de condi╚Ťii distincte de prezentele.

 

Prin accesarea acestui site accepta╚Ťi condi╚Ťiile de mai sus ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre utilizator si administratorii site-ului. ├Än cazul ├«n care nu dori╚Ťi s─â respecta╚Ťi regulile descrise mai sus, v─â rug─âm s─â nu folosi╚Ťi serviciile puse la dispozi╚Ťie de acest site.