Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Priorit─â╚Ťi ├«n Social Media

S─â ne concentr─âm, zic...

Articol din categoria: General

C├ónd am scris articolul Rom├ónia lui ce-am fi putut fi chiar credeam c─â clasa politic─â din Rom├ónia are ╚Öansa de a se trezi ╚Öi de a se reinventa pentru a duce Rom├ónia acolo unde ar putea fi. O viziune, o strategie, ceva. Chiar ╚Öi ├«n al treisprezecelea ceas. Am crezut ├«n naivitatea mea c─â vremurile grele vor cerne pro╚Ötii, incompeten╚Ťii ╚Öi pilo╚Öii ╚Öi vor permite c├ótorva oameni vrednici s─â ajung─â la butoane.

Suntem pleavă în vânt.

Deciziile politice din ultimele zile, modul ├«n care autorit─â╚Ťile au r─âspuns la valul de refugia╚Ťi din Ucraina, modul ├«n care voluntarilor li s-a f─âcut via╚Ťa grea ├«mi demonstreaz─â c─â caracati╚Ťa Securit─â╚Ťii, cu to╚Ťi pilo╚Öii, pi╚Ťipoancele, cocalarii ╚Öi pro╚Ötii satului, va d─âinui mult timp. S-ar putea s─â nu mai existe Rom├ónia ├«n grani╚Ťele sale actuale ╚Öi aceast─â caracati╚Ť─â va supravie╚Ťui.

Singur─âtatea omului bun.

Nu am mai scris demult pe blog fiindc─â nu am sim╚Ťit absolut niciun imbold de a scrie. M-am sim╚Ťit str─âin ├«n ╚Ťara mea, ├«n ora╚Öul meu. Am v─âzut nedrept─â╚Ťi dup─â nedrept─â╚Ťi, suferin╚Ť─â cumplit─â ╚Öi indiferen╚Ť─â revolt─âtoare. Am sim╚Ťit iar, dup─â at├óta timp, ce am sim╚Ťit ├«n 2002 fix ├«nainte de a m─â angaja la Microsoft, c├ónd ├«ntr-o noapte mi-am pus toate lucrurile ├«n ni╚Öte ghiozdane ╚Öi m-am hot─âr├ót s─â p─âr─âsesc definitiv ╚Ťara. Diminea╚Ťa am fost chemat la interviu. Dup─â 20 de ani, simt din nou imboldul de a l─âsa totul ╚Öi de a decola spre alte z─âri. Bula mea devine din ce ├«n ce mai mic─â ╚Öi m─â simt din ce ├«n ce mai singur.

Câinii nu umblă cu covrigi în coadă niciunde.

Singurul lucru care ├«mi d─â speran╚Ť─â este faptul c─â aproape peste tot sunt politicieni imbecili la conducere. Da, ─â╚Ötia din Rom├ónia exceleaz─â ├«n prostie ╚Öi tic─âlo╚Öie, dar nu mi-e ru╚Öine nici cu ce v─âd ├«n celelalte ╚Ť─âri. De ce sunt optimist? Fiindc─â ├«n scurt timp prostia politicienilor va ├«ncepe s─â doar─â tare de tot ╚Öi va fi nevoie de un redesign complet al modului ├«n care democra╚Ťia func╚Ťioneaz─â la nivel global. C─â vorbim de meritocra╚Ťie, c─â vorbim de guvernare participativ─â, c─â vorbim de descentralizarea puterii ÔÇô modul ├«n care sandil─âii ajung la putere ╚Öi se aga╚Ť─â de ea trebuie s─â se schimbe din temelii.

Pauza de la politic─â.

Iau din nou o pauz─â de la politic─â. M-am s─âturat de mocirla actual─â. Da, ╚Ötiu, eu am scris c─â ÔÇ×Problema retragerii oamenilor buni este c─â mizerabilii se vor considera ├«ndrept─â╚Ťi╚Ťi s─â le ia locul.ÔÇŁ. Dar sincer, merit o pauz─â pentru a m─â concentra mai bine asupra priorit─â╚Ťilor mele ╚Öi ale celor dragi mie.

So, whatÔÇÖs next?

Am creat un canal nou de comunicare pe Telegram, cu ╚Ötiri din zona de GDPR ╚Öi data protection relevante pentru Rom├ónia. De ce Telegram? Fiindc─â facilit─â╚Ťile de protec╚Ťie a datelor sunt chiar bunu╚Ťe, iar diseminarea post─ârilor se face c─âtre toat─â lumea, nu selectiv ca la Facebook. A╚Öa c─â feel free to join.

Pe LinkedIn voi continua să postez despre business, despre GDPR și data protection, despre transformare digitală. În special în limba engleză, deoarece am multe conexiuni în afara României.

Pe Facebook voi posta despre business, despre marketing, despre comunicare și despre războiul din Ucraina. Chiar dacă iau o pauză de la politică, vreau să vorbim despre ceea ce se întâmplă în vecini și despre cum putem ajuta.

Aici, pe blog, voi vorbi despre business, marketing, data protection, chestii fun, c─âl─âtorii, impresii ÔÇô de toate, mai pu╚Ťin (sper) politic─â. Vreau s─â ├«ncep s─â ├«mi cur─â╚Ť ÔÇ×chakreleÔÇŁ de noroiul politicii ╚Öi s─â m─â concentrez pe chestiile ├«n care chiar pot s─â am rezultate.

├Änchei spun├ónd c─â Rom├ónia nu este ce vede╚Ťi la televizor. Nu este chestia aia prezentat─â ├«n pres─â, cu politicieni corup╚Ťi, ╚Öp─âgari, cu afaceri╚Öti de carton ce dau tunuri ╚Öi ╚Ťepe. Rom├ónia este ╚Ťara celor care imediat au s─ârit ├«n ajutorul refugia╚Ťilor ucraineni, primindu-i ├«n case chiar dac─â ╚Ötiau c─â nu vor primi niciun ajutor de la autorit─â╚Ťi. Oameni care au sim╚Ťit durerea celorlal╚Ťi ╚Öi care s-au activat, ajut├ónd fiecare cu ce poate. Aceasta este Rom├ónia din inima mea. Aceasta este Rom├ónia pe care o iubesc ╚Öi pe care o voi iubi indiferent unde m─â vor purta drumurile mele.

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.