Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Lansare gama audio harman

Articol din categoria: Trends

Am primit invita╚Ťia de a participa la lansarea noii game de produse audio Harman, pentru brand-urile din portofoliu. Harman este o subsidiar─â a Samsung, practic au o anumit─â independen╚Ť─â fa╚Ť─â de compania mam─â ceea ce le permite s─â se concentreze pe ceea ce ╚Ötiu s─â fac─â cu adev─ârat: solu╚Ťii audio. Pe zona de lifestyle audio au brand-urile AKG (acum ├«n╚Ťelegem de ce sunt c─â╚Öti AKG ├«n cutiile de telefoane Samsung), Harman/Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson ╚Öi Revel. Pe automotive mai au ╚Öi Bang & Olufsen, Bowers & Wilkins. Pe scurt, lumea bun─â s-a str├óns ├«n portofoliul Harman.

S─âpt─âm├óna trecut─â au avut conferin╚Ťa de pres─â dedicat─â lans─ârii noilor game audio din brand-urile JBL ╚Öi Harman Kardon. Ce s-a lansat ├«n s─âpt─âm├óna ce a trecut?

Hai să începem cu brand-ul JBL.

JBL Xtreme 3: boxe portabile bluetooth cu două radiatoare de bass JBL, cu o baterie ce permite redarea a peste 15 ore de muzică, rezistent la umiditate și la praf, disponibile în trei culori.

Pre╚Ť? Cam 1500 lei.

JBL Go 3: cea mai mică boxă portabilă bluetooth din gama JBL, dar care are o baterie ce permite redarea a peste 5 ore de muzică, rezistent la umiditate și praf, disponibilă în opt culori.

Pre╚Ť? Cam 200 lei.

JBL Clip 4: un accesoriu mai mult dec├ót o box─â, se poate ag─â╚Ťa la rucsac c├ónd mergi pe munte, la mare, la b─âut─â, permite redarea a peste 10 ore de muzic─â, este ╚Öi el rezistent la ap─â ╚Öi praf. Se ├«ncarc─â frumos cu USB-C ╚Öi este disponibil ├«n opt culori.

Pre╚Ť? Cam 300 lei.

JBL LIVE FREE: c─â╚Öti in-ear, bluetooth, ce se ├«ncarc─â ├«n cutie care la r├óndul ei se ├«ncarc─â prin USB-C. Are tehnologie Active Noise Cancelling cu Smart Ambient. Permite folosirea unei singure c─â╚Öti sau a am├óndurora, exist─â ╚Öi microfoane integrate ├«n ambele c─â╚Öti ╚Öi se conecteaz─â simplu ╚Öi rapid la dispozitive (la dispozitivele Android, folosind Fast Pair by Google se conecteaz─â c├ónd deschizi cutia). Bateria permite redarea a 7h de muzic─â. Rezist─â bine├«n╚Ťeles la umiditate.

Reflect Mini TWS: c─â╚Öti in-ear, bluetooth, ce se ├«ncarc─â ├«n cutie care la r├óndul ei se ├«ncarc─â prin USB-C. Are tehnologie Active Noise Cancelling cu Smart Ambient, poate lucra cu asisten╚Ťii vocali de la Google ╚Öi Amazon (Alexa). Permite folosirea unei singure c─â╚Öti sau a am├óndurora, exist─â ╚Öi microfoane integrate ├«n ambele c─â╚Öti. Disponibil ├«n trei culori. Bateria permite redarea a 21h de muzic─â, 7h direct pe c─â╚Öti, ├«nc─â 14h dac─â le mai ├«nc─ârc─âm ├«n cutie.

Tune 225 TWS: tot c─â╚Öti wireless in-ear, bluetooth, tot cu cutie ce se ├«ncarc─â prin USB-C ╚Öi care la r├óndul ei ├«ncarc─â. Nu avem tehnologia Active Noise Cancelling dar avem JBL Pure Bass, s─â sune ba╚Öii bine. Bateria permite redarea a p├ón─â la 25 de ore de muzic─â. Merge ╚Öi cu o casc─â, se integreaz─â cu asisten╚Ťii vocali de la Google ╚Öi Amazon (Alexa), are ╚Öi microfoane integrate.

Partybox 310: Boxă portabilă de petreceri cu efecte de lumini și sunetul consacrat JBL Pro. Este interesant că Partybox 300 a fost cam cea mai bine vândută boxă portabilă în Europa, deci 310 vine tare din urmă și promite multe. Are senzor ambiental, are sistem karaoke integrat, efecte de sunet și butoane iluminate pentru DJ. Se poate conecta cu încă o boxă ca să bubuie muzica mai tare (240W de iubire pe fiecare boxă). Poate reda până la 18 ore de muzică.

Partybox On-the-Go: tot o boxă portabilă dar mult mai mică decât Partybox 310, poate fi transportată ușor, ca o geantă de umăr. Poate reda până la 6 ore de muzică, are microfon inclus, are și deschizător de bere (bravo celui care a venit cu ideea), are intrări pentru instrumente, se poate conecta cu încă o boxă ca să bubuie muzica mai tare (100W de iubire pe fiecare boxă).

Pre╚Ť? Cam 349 EUR.

Pe segmentul premium, în categoria de Home Audio s-a lansat pe brand-ul Harman Kardon boxa wireless Citation 200. Se conectează pe bluetooth sau pe wireless, rezistă la umezeală și la praf, are o baterie ce permite redarea a până la 8 ore de muzică, se încarcă ușor pe un încărcător dedicat (sau pe USB-C, cum vrei tu), vine cu Google Home, are un Chromecast integrat ce permite conectarea la peste 300 de servicii de streaming de muzică, se poate conecta la Apple Music via AirPlay. Microfoanele boxei pot oricând fi oprite pentru a asigura intimitatea (o chestie chiar cool), lucru vizibil prin intermediul unor led-uri colorate. Se poate conecta cu o altă boxă Citation 200 pentru efect stereo.

Precum vede╚Ťi, nu la toate device-urile s-a comunicat pre╚Ťul. Vor deveni disponibile din Octombrie, ├«n retail ╚Öi pe https://www.harman-audio.ro/ .

Nu prea mai ascult muzică pe boxe, ascult doar când mă duc la Oradea unde am casă (și nu prea am vecini), însă cred că o boxă (hai două) Citation de la Harman Kardon tot iau, măcar să știu că îi comand să pună muzică de pe canale de pe Spotify. Foarte mișto feater-ul cu oprirea microfoanelor!

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.