Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Ivan, iart─â-ne

Nici măcar nu putem spune că atâta s-a putut. Nici măcar atâta.

Articol din categoria: General

De fiecare dat─â c├ónd o valoare a poporului rom├ón pleac─â la Ceruri lumea simte nevoia s─â se fac─â remarcat─â. Ai spune c─â o facem pentru a elogia memoria maestrului disp─ârut, ├«ns─â din p─âcate nu reu╚Öim dec├ót s─â intr─âm ├«n ridicol cu falsitatea post─ârilor pe care sim╚Ťim nevoia s─â le punem pe Facebook. M─âcar de-am fi reu╚Öit s─â ├«nv─â╚Ť─âm ceva din modestia Maestrului Ivan Patzaichin, din virtu╚Ťile sale pe care ni le-a ar─âtat cu fiecare ocazie, din energia ╚Öi din dedica╚Ťia sa…

Cineva a f─âcut ├«n Photoshop o poz─â ce arat─â ca ╚Öi cum dou─â vapoare la New York ar fi scris numele s─âu ├«n ap─â. Nu trebuie s─â fii marinar sau expert nautic ca s─â ├«╚Ťi dai seama c─â a╚Öa ceva este imposibil. ├Än special cu un nume ce con╚Ťine at├ótea litere. ╚śi chiar dac─â ar fi fost cumva ╚Ötiin╚Ťific posibil, acele inimioare de pe i-uri ar fi fost imposibil de executat. Deci un fals u╚Öor de identificat, amuzant ├«n contextul triste╚Ťii na╚Ťionale. Cineva a ├«ncercat s─â fac─â o glum─â, chiar dac─â u╚Öor nepotrivit─â dar tot glum─â.

╚śi a ├«nceput Jihad-ul. Lumea a luat-o de bun─â ╚Öi a ├«nceput s─â ├«i dea share. Degeaba am comentat c─â este fake, reac╚Ťiile au fost acestea.

Da, am fi putut face o poz─â cu ni╚Öte OZN-uri ce scriu numele Maestrului pe cer, cu ni╚Öte balene ce se aliniaz─â pentru a-i scrie numele, cu ni╚Öte dinozauri ce ies din mun╚Ťi pentru a-i scrie numele cu fl─âc─âri etc. Tot ÔÇ×gestul conteaz─â, este frumosÔÇŁ.

Ne mirăm apoi că votăm tâlhari și imbecili, ne mirăm că stăm prost la accidente pe șosele, la nașteri premature, la alcoolizare etc. Ăștia suntem, atâta putem.

Iertare, Maestre…

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.