Blocatul unei infrastructuri critice însă da. Cu toții am văzut cum într-o zi orașul care este centrul economic, social și politic al țării a fost îngenuncheat de o haită de tâmpiți manipulați de un infractor PSD-ist. O haită de tâmpiți care nu aveau în niciun fel simpatia sau suportul cetățenilor – dimpotrivă, după ce li s-au publicat salariile lumea îi urăște cu pasiune – niciun suport (oficial) politic au reușit ca într-o singură zi să blocheze tot, să demonstreze impotența sau reaua voință a autorităților și să obțină ce au vrut.
Într-o singură zi!
Da, știu, declarații sforăitoare, mvai, să vezi ce vor păți cei vinovați! Au și dosare penale, stai să vezi, mamă mamă ce vor fi trași la răspundere!
Să ne amintim de 11 August 2018.
Jandarmii au bătut protestatari ce stăteau cu mâinile sus, i-au gazat, i-au săltat, toate la ordinele infractorului penal Liviu Dragnea (la mulți mulți ani!) și a clicii sale. Rezultatele acestui sacrificiu s-au văzut abia peste un an, la alegeri, însă acest protest nu a oprit cu nimic avândul pesediștilor de a modifica legi care să-l facă scăpat pe infractorul penal Liviu Dragnea (ședere plăcută!). În niciun caz rezultatele nu s-au văzut după o singură zi de proteste.
Să nu uităm și ce s-a întâmplat după ce „ai noștri” au preluat puterea.
Cu toate că pesediștii au cam fost măturați (momentan) din pozițiile cheie, dosarul 11 August a fost clasat frumos chiar de către Justiția pe care amărâții ăia din Piața Victoriei încercau să o protejeze de ingerințe politice.
Practic, ce învățăm de aici?
Că dacă niște derbedei ajung la putere, nu te înțelegi cu ei făcând ture de vizitat orașul (ce manipulare ordinară au fost acele „marșuri”). Dacă vrei să fii auzit, protestezi cât mai radical; blocarea unei infrastructuri cheie precum metroul bucureștean este o cale eficientă de a obține rezultate chiar și când nu ai suport politic sau popular, cum a fost cazul sindicaliștilor de la Metrorex.