Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Campania pentru alegerile prezidențiale a început

Și încă nu vedem găleți, ulei, orez. Carne da

Articol din categoria: Politica

Încalc din nou promisiunea mea de a nu scrie despre politică, dar cumva această postare este la „marginea” politicii. Îmi intră în feed diversele postări ale politicienilor, cam de pe întreg eșichierul politic (da, și AUR, și UDMR). Pe majoritatea le ignor, dar sunt câteva pe care le deschid, mânat de curiozitate.

Și așa am ajuns la acest video al președintelui PNL, dl general Ciucă. Cei care l-au mai văzut vorbind în trecut au realizat (ca și mine, dealtfel) că nu îi este deloc confortabil să vorbească. Măi, dar deloc. Cum să spun, eram la sesiunea Romanian Business Leaders Summit și a vorbit el și dl Ciolacu. Ciolacu s-a descurcat minunat într-o audiență pur ostilă, nativă anti-PSD. Ciucă s-a poticnit, nu s-a înțeles ce voia să zică, s-a bâlbâit. Nu s-a văzut nicio scânteie, nu mai vorbim de mesaj.

Însă în acest video vedem un alt Ciucă. Uitați-vă atent la mimica feței, la faptul că este mult mai confortabil. Este liniștit, în control. Cineva sau câțiva consultanți l-au învățat bine. Se vede că a fost deschis să învețe, a învățat și a livrat. Ceea ce mi se pare un lucru bun, fiindcă proști ca mine și ca alții ani la rând s-au oferit să ajute politicieni pro-bono (da, chiar și la PSD a ajuns oferta mea) să vorbească, să nu se mai facă de râs.

Ceea ce arată că dl general este deschis să învețe și să crească. De ce, pentru ce și când – astea rămân de văzut și stabilit. Dar nu mai vorbim de același Ciucă de acum un an…

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #2 Comentariu nou

    Este un spatiu controlat si montajul ulterior face sa fie bine. Fa comparatie cu interviurile pe care „le da” spontan si vezi ca nu s-a schimbat mare lucru, doar pare mai confortabil cu reporterii si camerele.

    2
  2. #3 Comentariu nou

    ”Ciolacu s-a descurcat minunat într-o audiență pur ostilă, nativă anti-PSD”
    Inseamna ca ce vad eu la televizor este alta persoana, adica un provincial semidoct cu țâfna specifica de baiat al sistemului ce vorbeste mieros si din varful buzelor dar care se irita imediat ce primeste intrebari incomode. Ciolacu si mediul privat de business sunt doua chestii total incompatibile.
    Cred ca ai exagerat putin cu laudele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.