Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Chestii de cumparat

Sau cum creștem online-ul românesc

Articol din categoria: HORECA

├Än pandemie am tot cump─ârat chestii online, ca toat─â lumea, a╚Öa c─â am zis s─â nu vorbesc de chestii mainstream gen Glovo, Tazz, Bolt Food, Foodpanda etc. Ci de chestii v├óndute de magazine mici, online, care au func╚Ťionat excelent ├«n aceast─â perioad─â grea.

F─âr─â alte bla-bla-uri, iat─â recomand─ârile:

GGourmet.ro ÔÇô delicatese italiene

Site-ul este operat de ni╚Öte prieteni buni, buni cunosc─âtori (╚Öi consumatori) de produse de calitate ÔÇô paste, risotto, uleiuri, dulciuri, vinuri, prosecco etc. Recomand zona de cadouri ├«n care po╚Ťi crea propriile mixuri cu tot cu mesaje personalizate, dar ╚Öi zona de pachete de Pa╚Öte unde po╚Ťi lua ceva deja gata alc─âtuit. Proprietarii au mare experien╚Ť─â ├«n zona de corporate gifts drept urmare pachetele pe care le vede╚Ťi sunt construite ╚Öi pe baza feedback-ului primit ├«n peste 15 ani de experien╚Ť─â.

Floridelux.ro ÔÇô flori ╚Öi delicatese

Este unul dintre cele mai mi╚Öto business-uri pe care le-am ├«nt├ólnit ÔÇô nu doar c─â po╚Ťi cump─âra flori ╚Öi cadouri, dar po╚Ťi cump─âra cursuri de decorator floral (on prem) ╚Öi de hobby floral (online). Este un business f─âcut din pasiune ╚Öi din dragoste ╚Öi care lucreaz─â cu produc─âtori de calitate, livr├ónd ╚Öi ├«n afara Rom├óniei (chiar ╚Öi ├«n State). Showroom-ul de asemenea este superb.

Italianshops.ro ÔÇô produse din Italia (nu doar delicatese)

Magazinul are sediul undeva pe la Suceava, ├«ns─â livreaz─â extrem de eficient, produse excelent ├«mpachetate. Am cump─ârat deja de c├óteva ori de la ei, au livrat eficient, recomand sec╚Ťiunea de creme tartinabile ╚Öi de uleiuri unde produsele sunt ├«ntr-adev─âr premium.

Ulei-masline-extravirgin.ro ÔÇô produse din Thassos

Ignora╚Ťi modul ├«n care arat─â site-ul, are produse foarte faine din Thassos, p─âm├ónt rom├ónesc. Site-ul este coordonat de c─âtre Tudor Duic─â, celebrul activist transilv─ânean ╚Öi care pe l├óng─â pasiunea pe care o are fa╚Ť─â de plaiurile natale am impresia c─â nutre╚Öte o pasiune deosebit─â pentru ├«mpachetat. Peste ambele comenzi puteau s─â treac─â tancuri, trenuri ╚Öi s─â fie aruncate ├«n aer c─â tot nimic nu ar fi p─â╚Ťit. Am desf─âcut strat dup─â strat, am muncit cred 15 minute s─â desfac toat─â ├«mpachetarea strategic─â dar ├«mi este clar c─â nu ar fi existat nici cea mai mic─â ╚Öans─â ca produsele s─â se fi spart… Recomand mierea de portocal ╚Öi mierea de pin, sunt absolut divine, m-am abonat la ele, ╚Öi la fel ╚Öi fiica mea.

Toate aceste site-uri permit plata securizat─â cu cardul ╚Öi trimit produsele foarte rapid. Nu sunt singurele magazine online de pe care cump─âr, bine├«n╚Ťeles c─â cump─âr de pe eMag.ro, Douglas.ro, istyle.ro ╚Öi de pe multe altele, ├«ns─â aici am vrut s─â prezint c├óteva business-uri family-owned care ├«mi plac.

1 comentariu Adaug─â comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am c─âutat guanciale pe ambele site-uri cu produse italiane. Nici unul nu avea. ╚śi dac─â nici guanciale nu este specific italian…

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.