Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Chestii de cumparat

Sau cum creștem online-ul românesc

Articol din categoria: HORECA

În pandemie am tot cumpărat chestii online, ca toată lumea, așa că am zis să nu vorbesc de chestii mainstream gen Glovo, Tazz, Bolt Food, Foodpanda etc. Ci de chestii vândute de magazine mici, online, care au funcționat excelent în această perioadă grea.

Fără alte bla-bla-uri, iată recomandările:

GGourmet.ro – delicatese italiene

Site-ul este operat de niște prieteni buni, buni cunoscători (și consumatori) de produse de calitate – paste, risotto, uleiuri, dulciuri, vinuri, prosecco etc. Recomand zona de cadouri în care poți crea propriile mixuri cu tot cu mesaje personalizate, dar și zona de pachete de Paște unde poți lua ceva deja gata alcătuit. Proprietarii au mare experiență în zona de corporate gifts drept urmare pachetele pe care le vedeți sunt construite și pe baza feedback-ului primit în peste 15 ani de experiență.

Floridelux.ro – flori și delicatese

Este unul dintre cele mai mișto business-uri pe care le-am întâlnit – nu doar că poți cumpăra flori și cadouri, dar poți cumpăra cursuri de decorator floral (on prem) și de hobby floral (online). Este un business făcut din pasiune și din dragoste și care lucrează cu producători de calitate, livrând și în afara României (chiar și în State). Showroom-ul de asemenea este superb.

Italianshops.ro – produse din Italia (nu doar delicatese)

Magazinul are sediul undeva pe la Suceava, însă livrează extrem de eficient, produse excelent împachetate. Am cumpărat deja de câteva ori de la ei, au livrat eficient, recomand secțiunea de creme tartinabile și de uleiuri unde produsele sunt într-adevăr premium.

Ulei-masline-extravirgin.ro – produse din Thassos

Ignorați modul în care arată site-ul, are produse foarte faine din Thassos, pământ românesc. Site-ul este coordonat de către Tudor Duică, celebrul activist transilvănean și care pe lângă pasiunea pe care o are față de plaiurile natale am impresia că nutrește o pasiune deosebită pentru împachetat. Peste ambele comenzi puteau să treacă tancuri, trenuri și să fie aruncate în aer că tot nimic nu ar fi pățit. Am desfăcut strat după strat, am muncit cred 15 minute să desfac toată împachetarea strategică dar îmi este clar că nu ar fi existat nici cea mai mică șansă ca produsele să se fi spart… Recomand mierea de portocal și mierea de pin, sunt absolut divine, m-am abonat la ele, și la fel și fiica mea.

Toate aceste site-uri permit plata securizată cu cardul și trimit produsele foarte rapid. Nu sunt singurele magazine online de pe care cumpăr, bineînțeles că cumpăr de pe eMag.ro, Douglas.ro, istyle.ro și de pe multe altele, însă aici am vrut să prezint câteva business-uri family-owned care îmi plac.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am căutat guanciale pe ambele site-uri cu produse italiane. Nici unul nu avea. Și dacă nici guanciale nu este specific italian…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.