Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

documente pentru ordonanta militara 2 din 21 martie 2020

Articol din categoria: General

Precum ați văzut, pentru a vă deplasa între orele 22:00 și 06:00 după data de 22 Martie 2020 aveți nevoie să aveți la dumneavoastră niște documente. Fie o adeverință de angajat care să justifice deplasarea fie o declarație pe proprie răspundere care să justifice deplasarea.

Am făcut două astfel de șabloane de documente pe care le puteți descărca gratuit și pe care le puteți adapta după cum doriți. Cred că vor fi valabile și când nu vom mai putea ieși din casă decât cu aceste documente, indiferent de oră.

Guvernul României a publicat șabloanele pentru adeverință și pentru declarație, le regăsiți mai jos.

ADEVERINȚĂ ANGAJAT

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Vă rog să evitați orice fel de deplasare în zilele următoare. Vă rog să vă gândiți de două ori înainte de a ieși din casă la motivul pentru care ieșiți din casă. Ieșind din casă ne expunem riscului de a ne infecta cu coronavirus și de a ne îmbolnăvi cu COVID-19. Orice fel de ieșire crește semnificativ riscul pentru noi și pentru cei dragi nouă. Drept urmare, folosiți aceste documente cu înțelepciune. Indiferent de ce veți scrie în ele organul de ordine are dreptul să vă ceară și alte justificări!

Tot ca o măsură de precauție, după ce ajungeți înapoi acasă dați foc documentului folosit în respectiva zi. Ca să vă asigurați că omorâți tot ce s-a adunat pe el în acea zi.

Multă sănătate

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Like

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.