Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

documente pentru ordonanta militara 2 din 21 martie 2020

Articol din categoria: General

Precum a╚Ťi v─âzut, pentru a v─â deplasa ├«ntre orele 22:00 ╚Öi 06:00 dup─â data de 22 Martie 2020 ave╚Ťi nevoie s─â ave╚Ťi la dumneavoastr─â ni╚Öte documente. Fie o adeverin╚Ť─â de angajat care s─â justifice deplasarea fie o declara╚Ťie pe proprie r─âspundere care s─â justifice deplasarea.

Am f─âcut dou─â astfel de ╚Öabloane de documente pe care le pute╚Ťi desc─ârca gratuit ╚Öi pe care le pute╚Ťi adapta dup─â cum dori╚Ťi. Cred c─â vor fi valabile ╚Öi c├ónd nu vom mai putea ie╚Öi din cas─â dec├ót cu aceste documente, indiferent de or─â.

Guvernul Rom├óniei a publicat ╚Öabloanele pentru adeverin╚Ť─â ╚Öi pentru declara╚Ťie, le reg─âsi╚Ťi mai jos.

ADEVERINȚĂ ANGAJAT

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

V─â rog s─â evita╚Ťi orice fel de deplasare ├«n zilele urm─âtoare. V─â rog s─â v─â g├óndi╚Ťi de dou─â ori ├«nainte de a ie╚Öi din cas─â la motivul pentru care ie╚Öi╚Ťi din cas─â. Ie╚Öind din cas─â ne expunem riscului de a ne infecta cu coronavirus ╚Öi de a ne ├«mboln─âvi cu COVID-19. Orice fel de ie╚Öire cre╚Öte semnificativ riscul pentru noi ╚Öi pentru cei dragi nou─â. Drept urmare, folosi╚Ťi aceste documente cu ├«n╚Ťelepciune. Indiferent de ce ve╚Ťi scrie ├«n ele organul de ordine are dreptul s─â v─â cear─â ╚Öi alte justific─âri!

Tot ca o m─âsur─â de precau╚Ťie, dup─â ce ajunge╚Ťi ├«napoi acas─â da╚Ťi foc documentului folosit ├«n respectiva zi. Ca s─â v─â asigura╚Ťi c─â omor├ó╚Ťi tot ce s-a adunat pe el ├«n acea zi.

Mult─â s─ân─âtate

2 comentarii Adaug─â comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Like

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.