Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Ghidul de mers la sală – pt el

Articol din categoria: Lifestyle

Ghidul de mers la sală – pt el

Am scris acest text acum zece ani, l-am recuperat și îl dau pe goarnă. Puțin modificat căci între timp m-am mai schimbat.

Aceasta este doar prima parte, urmează și partea a doua, pentru EA. Deci, ai reușit frumos să te angajezi la multinațională iar degetele cu care culegeai porumbul bat acum la tastaturi fine de laptop la firma care ți-a făcut o pomană angajându-te. Și pe lângă cazanul de serviciu cu scaune încălzite, smartphone-ul posh și „lectop” ți-a dat și un abonament la sală.

Cum după primele luni ți-ai dat seama că de la șaormă și bere pui burtă, te mobilizezi și mergi la sală chiar dacă este pandemie. Dar nu știi ce să faci și cu siguranță nu vrei să te faci de râs. Ce este de făcut? Iată un ghid util despre CUM să te comporți la sală pentru a nu fi perceput ca ultimul fraier, și pentru a-ți lăsa caracterul să se desfășoare impresionând pe ceilalți cetățeni ce prestează în sală.

  1. Nu te spăla înainte de a merge la sală; de fapt nu fă duș dimineața, oricum transpiri la sală. Mai mult, dacă vii gata transpirat, lumea va avea impresia că lucrezi de ceva timp și te va privi admirativ. Cu cât duhnești mai tare cu atât vei fi mai admirat și apreciat! Vor LEȘINA femeile după tine!
  2. În vestiar vii cu tot ce ai în portbagajul mașinii; vii cu sac, haine de schimb, haine de iarnă, haine de toamnă, laptop. Dacă ai un sac cu cartofi vii și cu el. Le întinzi pe toate pe bancheta de schimb din vestiar. Da, se vor uita ceilalți urât la tine, dar trebuie să lași să se înțeleagă cine este alpha-male. Dacă ei nu au avut ce să aducă din portbagaj, ce vină ai tu? Uită-te mirat la ei și continuă să faci ce făceai!
  3. Orice „adidași” sunt buni de sală. Moda vintage și rurală revine, deci dacă au un strat gros de pământ pe ei sunt PERFECȚI pentru sală – lumea te va admira și îți va aprecia originalitatea (o dată când făceam abdomene laterale, am pus mâna dincolo de saltea, și am dat de un strat gros de țărână lăsat de un astfel de exemplar).
  4. Odată ajuns în sală, te așezi la aparate și începi să lucrezi. După ce termini la un aparat, nu îl ștergi; persoana care vine după tine va avea onoarea să te cunoască mai bine intrând în contact cu rodul muncii tale, aka sudoarea. Doar așa te poți face remarcat.
  5. Probabil la un moment dat ți se va face cald, dacă lucrezi sănătos. Nu ezita să-ți dai jos tricoul! Femeile se vor uita cu pasiune și dorință la tine, iar ceilalți bărbați cu invidie. Dacă mai ai și o zgardă „dă haur” la gât cu atât mai bine. S-ar putea ca la unele săli să vină cineva să îți spună să îți pui tricoul înapoi; probabil acea persoană nu știe că poți prăși mai bine dacă îți dai jos tricoul , lucru care bineînțeles se aplică și la sală – nu ezita să îi dai această informație, va zâmbi apreciativ.
  6. Dacă în sală îți întâlnești vreo cunoștință, nu ezita să îl strigi și să începi să bârfești cu el. Vorbește bine, vorbește tare și vorbește mult. De fapt cei care vin la sală nu vin să lucreze, vin să mai schimbe și ei mediul și să audă povești, la fel cum ar fi făcut și ei de ar fi avut prispă la casa părintească. Între două exerciții se recomandă câte o ședință de 30-40 min de bârfă, pentru a permite caloriilor să părăsească trupul. Dacă nu găsești cunoștință, pune mâna pe telefon, sună aiurea, și de aici știi tu mai bine: vorbește bine, tare și mult.
  7. Nu ezita să remarci ORICE prezență feminină la sală. Comentează-le liniștit și cu voce tare cu cunoștințele tale sau cu instructorii. Când apare o domnișoară pe care nu o cunoști, remarcă cu voce tare „dar păsărica asta este nouă pe aici”. Cum altcumva ai avea șansa să intri în contact cu ea, să descopere ce bărbat adevărat ești tu?
  8. Ești în concurență directă cu orice bărbat de la sală. Dacă vreunul poate mai mult ca tine, nu ezita să adaugi greutăți. Da, s-ar putea la un moment dat să-ți pice bara pe gât, să-ți zdrobești ceva oase, dar n-a murit nimeni din așa ceva! Dacă totuși nu poți pune mai multe greutăți, urlă. La fiecare efort, urli cât mai tare să se vadă că trudești din greu. Dacă urletul tău se aude la 1km, vei primi o vuvuzelă ca premiu, deci TE LUPTĂ pentru acel premiu!
  9. Dacă te enervează careva la sală, nu ezita să sari la harță, chiar la bătaie. Frate, deja e dă cartier, e care pă care! Femeile ADORĂ câștigătorii acestor provocări la sală, deci nu ezita să duci conflictul PÂNĂ LA CAPĂT. Da, s-ar putea să se lase cu Poliție, palme de la bodyguarzi, dar fii BĂRBAT și luptă!
  10. A venit vremea să te duci înapoi la vestiar. Dușul este obligatoriu, și nu din punct de vedere igienic căci transpirația este dovada faptului că ai muncit și ai putea fi apreciat oriunde te duci pentru efortul tău. Dușul este obligatoriu pentru că doar așa ai ocazia să te plimbi doar GOL prin vestiar pentru a fi admirat și invidiat. Dacă întâlnești cunoștințe, reîncepi bârfa – gagici, pandemie, alcool, ce proști sunt șefii tăi. Adevărul este că șansa de a da peste un prieten bun de-al șefului tău este ZERO, deci pot fi bârfiți la liber. Când ai terminat dușul și bârfa, poți pleca; nu uita să iei cu tine prosopul primit de la sală. Dacă te obligă să îl returnezi, găsește o cale să-l ciordești, ce naiba doară nu ești prostul proștilor!

Poate chestiile de mai sus par exagerări. Dar vă asigur că am întâlnit exemplare din FIECARE punct menționat mai sus. Pregătiți-vă că urmează partea a doua, despre ELE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.