Tudor Galos

- The Blog of Tudor Galos -

Am revenit

Articol din categoria: General

ÔÇ×Re╚Ťelele de socializare dau drept de cuv├ónt unor legiuni de imbecili care ├«nainte vorbeau numai la bar dup─â un pahar de vin, f─âr─â a d─âuna colectivit─â╚Ťii. Erau imediat pu╚Öi sub t─âcere, ├«n timp ce acum au acela╚Öi drept la cuv├ónt ca ╚Öi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililorÔÇŁ, – Umberto Eco

Tot discut├ónd cu prietenii mi-am dat seama c─â mi s-a f─âcut dor de clipele ├«n care aveam blog ╚Öi scriam relativ des. ╚śi c─â odat─â cu explozia re╚Ťelelor sociale ╚Öi a reducerii attention span-ului a r─âmas o comunitate ├«nsemnat─â de oameni care doresc s─â consume ╚Öi alt con╚Ťinut dec├ót filmule╚Ťe de c├óteva secunde cu imbecilit─â╚Ťi sau imagini cu fel de fel de starlete despuiate. Pe un blog con╚Ťinutul este al t─âu, nu al re╚Ťelei sociale. ╚śi nu po╚Ťi fi cenzurat precum vrea unul sau altul.

Acum mul╚Ťi ani, ├«n 2007 c├ónd am pornit primul meu blog pe un site studen╚Ťesc aveam un num─âr impresionant de vizitatori. Din fericire acel con╚Ťinut a disp─ârut, ╚Öi sincer nu ├«mi pare deloc r─âu. Am scris mult, am scris prost. Dar hei, erau vremurile de aur ale blogurilor ╚Öi cifrele erau absolut impresionante.

├Äntre timp am mai crescut (am mai ├«mb─âtr├ónit adic─â) ╚Öi ├«mi dau seama c─â vanity metrics nu ├«nseamn─â nimic. Absolut nimic. A╚Öa c─â pe acest blog nu ve╚Ťi g─âsi chestii senza╚Ťionale ci chestii utile.

Despre ce vom vorbi? Despre business (c─â tot sunt antreprenor), despre marketing, digital, advertising, privacy dar ╚Öi despre chestii sociale sau de via╚Ť─â. Dac─â ar fi s─â ne lu─âm dup─â defini╚Ťiile date pe la diverse evenimente, acesta va fi un blog generalist (nu ÔÇ×ni╚Öat pe mai multe ni╚ÖeÔÇŁ, celebra expresie a unui b─âiat complex de prin online).

Vor fi discu╚Ťii libere dar moderate, bine├«n╚Ťeles. Acest blog fiind ÔÇ×my stuffÔÇŁ, aici nu e cu democra╚Ťie.

Adaug─â un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.