Privacy Policy
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Cine sunt eu

Sunt Tudor Galoș, persoană fizică și sunt deținătorul acestui blog. Sunt operator de date cu caracter personal pentru datele prelucrate de acest blog.

Ce date personale prelucrăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe blog colectăm următoarele date cu caracter personal:

  • Nume, prenume – în temeiul interesului legitim al operatorului de a identifica comentatorul
  • Adresă de email – în temeiul interesului legitim al operatorului de a identifica comentatorul
  • Adresă IP – în temeiul interesului legitim al operatorului de a detecta spam
  • Browser user agent string – în temeiul interesului legitim al operatorului de a detecta spam
  • Comentariu – în temeiul interesului legitim al operatorului de a permite comentariile la postări

Cookies

Când vizitatorii doresc să lase un comentariu pe blog aceștia pot să își salveze preferințele pentru a nu scrie de fiecare dată identitate

  • Cookie identificare comentatori – în temeiul legal al consimțământului comentatorului de a nu își mai scrie datele de identificare

Cu cine mai partajăm datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale vizitatorilor mai sunt partajate cu următoartele terțe părți:

  • Gravatar – hash-ul adresei de email colectată la momentul introducerii comentariului este trimis serviciului Gravatar ce acționează în calitate de operator pentru a întoarce imaginea asociată acelei adrese de email. Temeiul legal este interesul legitim al operatorului de a asocia o imagine comentatorului dacă acesta are cont de Gravatar.
  • Akismet – acest blog folosește serviciul Akismet ce acționează ca operator de date cu caracter personal pentru filtrarea spam-ului. Următoarele date cu caracter personal sunt transmise către acest serviciu, în temeiul interesului legitim al operatorului de a filtra spam:
    • Nume, prenume, adresă de email, comentariu, adresă IP, browser user agent string, site URL
  • Easyhost – acest blog este hostat în România la Easyhost ce acționează în calitate de persoană împuternicită.

Cât timp ținem datele cu caracter personal

Datele din comentarii sunt ținute pe durata de viață a comentariilor, inclusiv nume, prenume, email, IP, browser user agent string în temeiul interesului legitim al operatorului de a afișa comentariile din postări vizitatorilor și de a identifica comentatorii.

Datele din cookie-urile de identificare sunt ținute un an în temeiul interesului legitim al operatorului de a permite comentatorilor să nu completeze din nou câmpurile de identificare.

Datele trimise serviciului Akismet sunt ținute de aceștia 30 de zile după care sunt distruse.

Ce drepturi aveți

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la privacy@tudorblog.ro.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.